maanantai 3. tammikuuta 2022

Uusi Vuosi ja valmistautumista aluevaaleihin

Vuoden vaihtuminen on ollut ja toki on edelleenkin hetki, jolloin useinkin tulee ladattua toiveita jostain paremmasta. Kovin mielellään toivotaan entistä parempaa aikaa ja elämää. Tämä vuoden vaihtuminen ei tee poikkeusta toiveiden osalta.

Todellakin kuluneen vuoden päätteeksi ei enempää voisi toivoa kuin parempaa uutta vuotta kuin edellinen. Ollaanhan kaikki kohdattu se tosiasia, että pandemia jatkaa elämistään täällä eikä kukaan rohkene luottaa ainakaan vielä, että se katoaisi mihinkään. Onneksi on silti toiveita paremmasta! Hurraa -huutoja sille vuoden vaihduttua uuteen! Tässä yks viime vuoden valokuvistani, josta tykkään niin paljon. Koskaan ei tiedä mitä portin takaa löytyy!

Koska tämä blogi sai alkunsa aluevaaleihin valmistautumisesta, sivuan sitäkin. Ja onhan se todellakin valtaisa uusi alku suomalaisille, että meidän hyvinvointiin liittyvät palvelut ja pelastustoimi siirtyy uuteen organisaatioon. Hieman olen huolestunut siitä kuinka vähän asia kiinnostaa ihmisiä, ainakin seurattaessa erilaisten kyselyjen tuloksia näyttää osallistuminen aluevaaleihin todella vähäiseltä. Erityisesti nuoret tuntuvat  pitävän hyvinvointipalveluita kaukaisina asioina. Puhutaan jokainen osaltamme siitä mistä vaaleissa äänestetään ja siitä miten tärkeää on äänestää.

No sitten vielä kissanhännän nostaminen! Asetuin ehdolle, koska katson työuran tuoneen SOTEKOKEMUSTA, TIETOA JA TAITOA riittämiin voidakseni toimia koko Pohjois-Pohjanmaan asukkaiden hyväksi hyvinvointialueen päättäjien joukossa. Ehdokkaana ole sitoutumaton ja löydät minut kristillisdemokraattien listalta. Ja ikään kuin joululahjaksi saatiin äänestysnumerot. 

Minun numeroni on 225. Ja esitteetkin ovat valmiit. Olen niin valmis vaaleihin.

Vaalit ovat todella pian ja vaalityölle on mahdollista vain lyhyt pyrähdys. Vaalityötä ei muutoinkaan tehdä kuin oli suunniteltu. Rajoituksia on paljon, jotta voisi liikkua ns "turuilla ja toreilla" kertomassa omista painopisteistään aivan vapaasti. Tilanne sentään on yhtäläinen kaikille.

Koska olen kaikkiin blogeihin kirjoittanut jotain hyvinvointiin liittyvää, teen sen tälläkin kertaa. Nimittäin ei mennyt meillä joulun aika niin kuin strömsöössä - eikä muuten ole mennyt uuden vuoden alkukaan. Sairastuttiin molemmat flunssaan ennen Joulua ja aattoaamuna käytiin asianmukaisesti koronatesteissä. Onneksi tulokset olivat negatiivisiä. Kovasti on ollut pitkään kestävä tauti. Optimisti minussa elää. Toivotaan vain vähemmän pakkasia, jotta voisi lähteä jakamaan esitteitä mahdollisimman pian. Onneksi on tukijoukkoja, joten hyvältä näyttää siltäkin osin. 

Toivon todellakin, että jossain vaiheessa tätä lyhyttäkin lyhyempää kampanjaa olisi mahdollisuus tavata ihmisiä. Sitten, kun/jos tavataan jossain, tule juttelemaan ja kysymään ajatuksiani. Olen vastannut vaalikoneisiin ja luulen, että viimeisimpään eli Ylen vaalikoneeseen sain myös täydennettyä joihinkin kysymyksiin muutamia ajatuksia. Sieltä löytyy minunkin näkemyksiä, kuten useimpien ehdokkaiden.

Näissä merkeissä etenee vaalityö tällä loppiaisviikolla. Mukavia talvisia päiviä sinulle! Voi hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maaliskuun alku ja kuulumisten aika

 Niin vain vierähti puolitoista kuukautta, että en ole käynyt kertomassa kuulumisia. Nyt on sen aika, että hieman raotan verhoa siitä mitä m...